Op zoek naar een Duplo set? Dit zijn de opties!

Duplo is een geweldige manier voor jonge kinderen om hun bouw- en creativiteitsvaardigheden te ontwikkelen. Duplo is het jongere broertje van de klassieke Lego-sets en is speciaal ontworpen voor kinderen van 1,5 tot 5 jaar oud. Het is gemaakt van grotere stukken die gemakkelijk vast te pakken zijn voor kleine handjes. Top1Toys heeft een grote selectie aan Duplo-sets, en we hebben hier de beste Duplo-sets op een rijtje gezet die je bij Top1Toys kunt kopen.

Duplo mijn eerste dier

Deze set bevat 34 stukjes en is ontworpen voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Het bevat een reeks dieren die kinderen kunnen bouwen, zoals een giraf, een olifant en een krokodil. De set bevat ook een aantal Duplo-blokken in verschillende kleuren, waardoor kinderen hun eigen creaties kunnen bouwen. Dit is een geweldige set om de verbeelding van jonge kinderen te stimuleren en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Ook leren ze al een beetje over verschillende (wilde) dieren.

Duplo Mijn eerste bouwset

Deze set bevat 80 stukjes en wordt aanbevolen voor kinderen vanaf 1,5 jaar oud. Het bevat een reeks blokken en stukken in verschillende kleuren en maten, waardoor kinderen hun eigen creaties kunnen bouwen. De set bevat ook een aantal accessoires, zoals een kraan en een schroevendraaier, die kinderen kunnen gebruiken om hun bouwwerken te voltooien. Dit is een hele mooie set om de creativiteit en verbeeldingskracht van jonge kinderen te stimuleren en hun fijne motoriek te ontwikkelen. Kortom, deze set voldoet aan alles wat jij zoekt voor je kind!

Duplo treinbrug en -rails

Deze set bevat 26 stukjes en is gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Het bevat een treinbrug en een aantal rails, waardoor kinderen hun eigen treinbaan kunnen bouwen. De set bevat ook een trein met bewegende wielen en 3 Duplo-figuren die kinderen kunnen gebruiken om verhalen te verzinnen en te spelen. Dit is een geweldige set om de verbeelding en rollenspelvaardigheden van jonge kinderen te stimuleren. Er is niets zo leuk voor de ontwikkeling van kinderen om samen te spelen, dus wat ons betreft is dit een perfecte set!

Duplo Disney Frozen IJskasteel

Deze set bevat 59 stukjes en geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Het bevat een ijskasteel dat is geïnspireerd op het kasteel uit de Disney-film Frozen. De set bevat ook 3 Duplo-figuren, waaronder Anna, Elsa en Olaf. Dit is een geweldige set voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wereld van Disney en Frozen en die hun verbeelding en rollenspelvaardigheden willen ontwikkelen.

Alle Duplo-sets bij Top1Toys zijn zorgvuldig ontworpen om de verbeelding en creativiteit van jonge kinderen te stimuleren. De sets zijn gemakkelijk te bouwen en zijn ontworpen met de behoeften van jonge

 

Plastictasvrij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart