Verschillende soorten bh’s voor verschillende gelegenheden

De meeste vrouwen hebben een lade vol met verschillende soorten bh’s. Er zijn sportbeha’s, balconettes, plungebeha’s, push-upbeha’s en nog veel meer. Maar hoe zit het met bralettes? Bralettes zijn een relatief nieuw type bh dat steeds populairder wordt. Wat is een bralette nu precies? En wanneer moet je er een dragen? Lees verder om erachter te komen!

Wat is een bralette?

Een bralette is in wezen een lichtgewicht, draadvrije beha die steun biedt zonder de omvang die traditionele beha’s hebben. Ze zijn er in alle soorten en maten, van volledige dekking tot plunge stijlen, en zijn ideaal voor degenen die iets comfortabels willen, maar toch voldoende steun om dekking en lift te bieden. Ze zijn ook vaak voorzien van ingewikkelde details zoals kant of andere delicate stoffen, waardoor ze perfect zijn voor wie iets moois wil!

Wanneer een bralette dragen?

Bralettes zijn de perfecte keuze voor elke gelegenheid waarbij je niet te veel steun nodig hebt. Ze staan geweldig onder laag uitgesneden topjes, transparante shirts, tanktops en zelfs strapless jurken. Houd er bij het winkelen voor bralettes rekening mee dat er geen cups of draden in zitten, dus ze bieden misschien niet genoeg steun als je iets zoekt om te dragen tijdens het sporten of andere fysieke activiteiten. Houd rekening met de eventuele activiteiten die op de planning staan.

Hoe kiest u de juiste maat?                                                   

De juiste maat vinden voor je bralette is belangrijk om ervoor te zorgen dat hij goed past en voldoende ondersteuning biedt. Begin met het opmeten van jouw borstomvang rond het volste deel van jouw buste en kijk vervolgens in welke maatklasse deze valt volgens de maattabel van de fabrikant. Pas indien mogelijk verschillende maten voordat jij tot aankoop overgaat, zodat je zeker weet dat het goed past voordat je het koopt.

De stijl van een bralette

Er zijn veel verschillende manieren om een bralette te stylen. Je kunt hem dragen onder een blazer voor een avondje uit of onder een wit T-shirt voor een casual look. Je kunt hem ook alleen dragen als bovenkleding. Zorg er wel voor dat je topje niet te los zit, anders zie je je bh! Als je iets nieuws zoekt om aan je garderobe toe te voegen, overweeg dan eens een bralette. Ze zijn comfortabel, stijlvol en kunnen op veel verschillende manieren worden gedragen. Dus als je de volgende keer gaat winkelen, kijk dan uit naar leuke bralettes!

 

Bralettes worden voor veel vrouwen snel een vast onderdeel van hun garderobe. Als je op zoek bent naar iets nieuws om aan je garderobe toe te voegen, overweeg dan om een bralette te proberen. Ze zijn comfortabel, stijlvol en kunnen op veel verschillende manieren gedragen worden. Dus als je de volgende keer gaat winkelen, kijk dan uit naar leuke bralettes!

Plastictasvrij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart