Hoe u een bootverhuur onderdeel kunt maken van uw backpackreis

Zeilen in Kroatië (foto: Sergii Gulenok)
Zeilen in Kroatië (foto: Sergii Gulenok)

Backpacken is een van de beste manieren voor reislustige individuen om te reizen, en dit is waarom.

Backpackers kunnen met een beperkt budget meer ontdekken van wat de wereld te bieden heeft.

Reizigers kunnen een scala aan nieuwe culturen ervaren en vrienden maken van over de hele wereld.

Reizen met een rugzak is een uitstekende manier om vindingrijk te worden met beperkte bezittingen en geld.

Bovendien kunnen backpackers hun lichaam en geest tijdens hun reis in hun eigen tempo trainen.

Traditionele backpackavonturen houden in dat globetrotters vliegtuigen, treinen, bussen en wandelen gebruiken als vervoersmiddelen om afstand te nemen over oceanen en land.

Maar de laatste tijd is de keuze van backpackers voor vervoer veranderd, omdat meer mensen ervoor kiezen om boten te huren.

Voor tips over hoe aspirant-backpackers varen tot een onderdeel van hun reizen kunnen maken – richtlijnen over waar ze op moeten letten tijdens hun zoektocht.

En tips om je voor te bereiden op een reis. Dit bericht geeft je alles wat je moet weten.

Hoe een boot te huren?

Met internet bij de hand zijn tal van bootverhuurplatforms slechts een paar klikken verwijderd. Bijvoorbeeld de website leenboot adverteert met meer dan 35.000 boten en jachten wereldwijd waaruit reizigers kunnen kiezen.

Individuen kunnen de aangeboden boten verkennen door de schakelaars en filters op de site aan te passen, zoals de grootte van de benodigde boot, locatie, voorzieningen en budget.

Bovendien is er de mogelijkheid om met eventuele aanvullende vragen contact op te nemen met de eigenaar van de boot.

Zodra reizigers een boot hebben geselecteerd, kunnen ze de beschikbaarheid controleren en de gewenste data boeken voor het huren van hun reis.

Zeilboot in Trogir, Kroatië (foto: Sergii Gulenok)
Trogir, Kroatië (foto: Sergii Gulenok)

Voordelen van varen

Om te beslissen of het huren van een boot iets voor u is. Hier zijn een paar van de vele redenen waarom meer backpackers huren boten tijdens hun reizen.

Eilandhoppen

Door een boot te huren, zijn reizigers niet beperkt tot een specifiek eiland; ze kunnen springen en meerdere eilanden verkennen wanneer ze willen.

Op hun beurt kunnen ze onderweg een groot aantal culturen en landschappen in zich opnemen en hun backpackervaring maximaliseren.

Duiken

Een deel van backpacken gaat voor velen over het zich overgeven aan nieuwe ervaringen waar ze thuis misschien niet de kans toe hebben. Met een boot te huur in elk denkbaar gebied van de wereld.

Aspirant-duikers kunnen een interessante oceaan uitkiezen, een boot (en duikuitrusting) huren en beginnen met het verkennen van de schoonheid en het leven onder de zee.

Budgetvriendelijk

Er zijn duizenden boten te huur voor elk budget. Dus backpackers zullen zeker iets betaalbaars vinden voor hun reis.

Daarnaast is er vaak een prijstool op bootverhuurwebsites, die gebruikers kunnen aanpassen om boten te vinden die bij hun budget passen.

Hulp bij het varen

De meeste boten die te huur zijn, worden geleverd met een schipper. De schipper is in wezen de kapitein die de leiding heeft over de boot.

  • Houd iedereen veilig.
  • Plan de route naar elke gekozen bestemming.
  • Verplaats de boot veilig in en uit de jachthavens.
  • Houd u aan de maritieme wetten.

Bovendien zorgen schippers er niet alleen voor dat iedereen aan boord veilig is, maar kennen ze ook verborgen locaties zoals afgelegen stranden en plekken buiten de gebaande paden, wat de reis van een backpacker kan verbeteren.

Samen reizen

Ten slotte zijn er tal van boten te huur met verschillende capaciteiten voor gasten.

Als zodanig, hoe klein of groot een vriendschapsgroep ook is, er is zeker een boot waar ze samen in kunnen reizen.

Essentiële tips voor reizen per boot

Plaats: Neem de tijd om onderzoek te doen en een plaats te selecteren die aan uw behoeften en wensen voldoet voordat u boekt.

Reizigers kunnen een assortiment van de beste oceanen en eilanden vinden om per boot te verkennen door reisblogs en boeken te lezen.

Populaire gebieden voor het huren van een boot zijn onder andere:

Boot Onderzoek: Backpackers hebben vaak een schipper aan boord die het feest veilig wil houden.

Het is echter nog steeds verstandig en nuttig voor backpackers om meer te weten te komen over de boot waar ze aan boord gaan en over eventuele veiligheidsvereisten.

Weervoorspelling: Houd rekening met waar en in welke tijd van het jaar u van plan bent een boot te huren en de verwachte weersomstandigheden voor die tijd en plaats.

Het is immers onwaarschijnlijk dat een schipper bij slechte weersomstandigheden een boot laat varen.

Probeer daarom een ​​tijd en plaats te kiezen wanneer het weer waarschijnlijk warm is en de oceanen kalm zijn om te voorkomen dat een bootverhuur wordt geannuleerd.

Pak licht: Boten hebben vaak een beperkte hoeveelheid ruimte voor gasten en hun bezittingen.

Dus waar mogelijk helpt het als gasten licht inpakken om meer bewegingsruimte op de boot te hebben en minder struikelgevaar.

Reizigers moeten overwegen om lichtgewicht, sneldrogende kleding in te pakken voor: boottochten— voldoende voedsel en water, en natuurlijk een zwempak om te zwemmen en te duiken.

Verantwoordelijk zijn: Zoals bij elk onderdeel van de reis van een backpacker is het essentieel om de tijd te nemen om voor zichzelf te zorgen.

Op een boot, vooral in warmere klimaten, betekent dit het dragen van beschermende kleding, zonnebrandcrème, veel vocht drinken, voldoende rusten en voorzorgsmaatregelen nemen voordat je de zee in gaat, vooral als een reiziger geen sterke zwemmer is.

Om een ​​backpackvakantie onvergetelijk te maken, geeft het huren van een boot een unieke draai aan de reis en iets spannends voor backpackers om naar uit te kijken tijdens hun reizen.

_______

Dit verhaal wordt u aangeboden in samenwerking met Borrow A Boat.

Een reis plannen? Go Backpacking gebruikt en beveelt aan:

creditSource link

Plastictasvrij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart