Nu in dienst: in de VS gevestigde schrijver van avontuurlijke reizen

North Fork Canadese Yurt in State Forest State Park, Colorado
Staatsbos Staatspark, CO

Go Backpacking, een van de langstlopende indie-reiswebsites op internet, is op zoek naar een schrijver om onze reisverslaggeving in de Verenigde Staten uit te breiden.

Onze belangrijkste demografie zijn Amerikaanse lezers (en ik, Dave, ben gevestigd in Austin, TX); daarom geef ik de voorkeur aan schrijvers in de Verenigde Staten.

Het betreft een parttime contractpositie met doorgroeimogelijkheden in zowel verantwoordelijkheden als vergoedingen.

Verantwoordelijkheden

De primaire verantwoordelijkheid van de schrijver zal zijn om elke week originele blogposts te produceren.

Ik ben op zoek naar iemand die reiservaring uit de eerste hand heeft en kan worden beschouwd als een materiedeskundige (autoriteit) over een of meer van de volgende onderwerpen:

  • Amerikaanse nationale parken (bijv. Yellowstone, Zion, Glacier, Sequoia, Grand Canyon, Rocky Mountain, Acadia, Yosemite, Arches, Big Bend)
  • Roadtrips
  • Van of RV leven
  • Avontuurlijke reizen en activiteiten
  • Duurzaam reizen (milieuvriendelijk advies)

Hoe weet je of je een autoriteit bent? Het kan zo simpel zijn als de persoon zijn voor vrienden en familie als het gaat om dit onderwerp. Of je hebt er jarenlang uitgebreid over geschreven.

De aanvrager moet diep kunnen gaan op hun thema (‘s) op basis van persoonlijke ervaring. U kunt 10 afzonderlijke artikelideeën bedenken, die elk 1.000 woorden of meer zouden zijn.

Misschien zijn het 10 afzonderlijke artikelen over parken, of vijf over specifieke parken die je hebt bezocht en vijf over hoe je op een verantwoorde manier parken bezoekt, een efficiënt reisschema maakt, enz.

Als je op dit moment of eerder uit een busje hebt geleefd, zou je dan een serie van 10 berichten kunnen schrijven over hoe iemand anders het ook kan doen?

Idealiter heb je meerdere gerelateerde expertises en zou je dus meerdere series kunnen schrijven.

Je houdt bijvoorbeeld van rotsklimmen en hebt ervaren hoe je zes maanden uit een busje hebt geleefd terwijl je naar nationale parken reist.

Of u bent een expert in het verzamelen van punten en mijlen met creditcards en deze gebruiken om in de VS te reizen.

Deze verhalen kunnen elke maand of wekelijks in één keer worden ingediend. Ik vraag de schrijver om consistent te zijn met de benadering die hij verkiest.

Als we goed samenwerken, kunnen verdere verantwoordelijkheden bestaan ​​uit het schrijven van nieuwe berichten voor adverteerders en het bijwerken van bestaande inhoud om SEO te verbeteren en meer verkeer te genereren. Er zou extra compensatie worden gegeven.

Op de lange termijn, als er een vertrouwensrelatie is opgebouwd, werk ik graag met de schrijver samen om gehoste (gesponsorde) reizen te pitchen die resulteren in nieuwe inhoud voor Go Backpacking en de schrijver aan te bevelen voor persreizen.

Het eerste is waarschijnlijker tot ten minste het voorjaar van 2022, gezien waar we zijn met de pandemie en vaccinatiegraad. We spelen het nu allemaal op het gehoor.

Om te beginnen gebruiken we e-mail voor schriftelijke communicatie, Zoom voor videogesprekken en Teamwork voor taak-/verhaalbeheer.

Herfstkleuren in Colorado
Herfstkleuren in Colorado

Vereisten

1. Je moet bekend zijn met Go Backpacking. Als je hier komt omdat iemand dacht dat je geschikt zou zijn voor de functie, breng dan wat tijd door op de site (beginnend met de pagina Over) voordat je solliciteert.

2. Je bent minimaal 21, Engels is je moedertaal en je hebt sterke schrijfvaardigheid.

3. Je favoriete manier van reizen is met een rugzak. Uw stijl van reizen is congruent met het ethos van Go Backpacking.

4. Je hebt ervaring met schrijven voor het web, en in het bijzonder reisblogs of publicaties. Dit kan van jezelf zijn of van anderen.

5. Je kunt foto’s van je eigen reizen gebruiken voor de meeste, zo niet alle artikelen. En zijn comfortabel met het gebruik van ten minste één foto met jou erin per artikel (het draagt ​​bij aan de authenticiteit van de verhalen en maakt ze persoonlijker). U hoeft geen pro te zijn, maar ze moeten qua kwaliteit vergelijkbaar zijn met wat u op deze site ziet.

6. Praktische kennis van WordPress; comfortabel met de Gutenberg-editor.

7. Sterke communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om richting te nemen en ermee te rennen.

8. Goed georganiseerd, in staat om deadlines te halen en aandacht voor details.

Gewenste ervaring

  • Actief betrokken bij reisbloggen
  • Ervaring met trefwoordonderzoek
  • Effectief gebruik van affiliate marketing links
  • Werken met merken/influencer-campagnes

Tijdsbesteding, betaling en erkenning

De benodigde tijd is afhankelijk van de ervaring en efficiëntie van de schrijver. Ik werk het liefst met schrijvers die zichzelf minimaal een half jaar kunnen zien bijdragen aan Go Backpacking.

Betaal $ 50 per artikel met een minimale lengte van 1.000 woorden (bij voorkeur dichter bij 1.500 woorden).

De betaling wordt tweewekelijks, maandelijks of voor elke vier ingediende artikelen via PayPal gedaan.

Je naam staat in de naamregel van al je artikelen en je kunt een flaptekst opnemen in de bio van de auteur. Als je een eigen website of social media-account hebt, mag je daar ook naar linken.

Ik zal je ook toevoegen aan de Over-pagina als een actieve bijdrager.

Hoe het is om met mij te werken

“Het afgelopen anderhalf jaar was het een waar genoegen en een geweldige leerervaring om met Dave en GoBackpacking.com samen te werken. Hoewel deadlines belangrijk zijn (bij alles wat je doet, vooral schrijven), is Dave flexibel en maakt het gemakkelijk om berichten van tevoren te schrijven en in te plannen. Naast het verkrijgen van extra verkeer naar mijn eigen persoonlijke blog door bekendheid te krijgen van GoBackpacking.com, heb ik veel kunnen leren over blogstrategie en handige persoonlijke tips gekregen. Dave heeft niet alleen veel kennis van reisbloggen, maar hij is gewoon een aardige vent die bereid is om vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven.”

Mark Wiens (2011-2014), Migratiewetenschap

“Het was een waar genoegen om dit jaar aan GoBackpacking te werken. Dave is niet alleen heel gemakkelijk om mee samen te werken, maar de functie is over het algemeen ook flexibel, wat geweldig was gezien het feit dat ik dit jaar veel op de weg heb doorgebracht. Ik heb er echt van genoten om mijn schrijven te kunnen delen met het veel grotere en meer diverse publiek van Go Backpacking, inclusief verhalen over mijn tijd in Kirgizië. Mensen die langskomen om op mijn blog te reageren of me e-mails sturen omdat ze me op Go Backpacking hebben gevonden, is een normaal verschijnsel geworden, evenals een gestage stroom van verwijzingen naar mijn blog in Analytics!

Brooke Schoenman (2012), Haar paklijst

Dave leert vliegvissen op de Poudre-rivier in Colorado
Dave leert vliegvissen in CO

Hoe toe te passen?

Geïnteresseerd? Stuur me een e-mail waarin je beschrijft hoe je aan de vereisten voldoet en waarom je met mij wilt samenwerken om Go Backpacking te laten groeien.

Vermeld uw expertisegebieden (waar u over wilt schrijven), relevante ervaring en, optioneel, een cv of LinkedIn-profiel.

Verzenden naar [email protected] en neem “Writer Application” op in de onderwerpregel.

Het aanvraagproces

Fase 1

Geïnteresseerden dienen hun gegevens zo spoedig mogelijk door te sturen. Ik zal de eerste persoon aannemen die uitstekend past.

Fase 2

Kandidaten die aan de vereisten voldoen en waarvan ik denk dat ze goed bij elkaar passen, worden uitgenodigd voor een Zoom-interview. Dit is gewoon een kans voor ons beiden om vragen te stellen en elkaar beter te leren kennen.

Als je vragen hebt, kun je me mailen op [email protected].

Bij voorbaat dank voor uw interesse!

Een reis plannen? Go Backpacking gebruikt en beveelt aan:

creditSource link

Plastictasvrij
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart